Medewerker industriële bakkerij
Als operator in de bakkerij werk je in een team van ongeveer 10 directe collega's. Samen zijn jullie dagelijks bezig met verschillende werkzaamheden in de bakkerij; van deegbereiding tot het afbakken van bijvoorbeeld de bekende mergpijp en glacékoek. Het bereiden van het deeg gebeurt op basis van verschillende recepten, ieder merk heeft namelijk zijn eigen hoeveelheid ingrediënten. In deze afwisselende functie kan het zo zijn dat je elke dag op een andere afdeling werkt, waarbij je betrokken bent bij de productie van diverse eindproducten. Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit: - machinaal bereiden en mengen van deeg aan de hand van recepturen; - het machinaal laten aanvoeren van deeg naar de ovens; - het instellen van de machines ten behoeve van het soort eindproduct; - oplossen van kleine technische en product storingen; - afbakken van het eindproduct; - schoonmaken van de verschillende machines.
Functie: productiemedewerker / operator
Toelichting: None
Functie: procesoperator voedingsmiddelenindustrie (paneloperator)
Toelichting: None
Functie: machineoperator voedingsmiddelenindustrie (mechanisch operator)
Toelichting: None
Talen: Nederlands
De operator die deze functie kan invullen heeft: - Ervaring met het werken in een productieomgeving; - Bij voorkeur ervaring in de functie van operator/machinebediende; - Een kwaliteitsgerichte en hygiënebewuste werkinstelling; - Geen moeite met wisselende en vroege werktijden. De starttijd is namelijk rond 4:30 uur in de ochtend! Daarentegen ben je gemiddeld rond 14:30 uur klaar met werken. Het kan uiteraard voorkomen dat er ook in avonden gewerkt wordt.
Als operator ontvang jij: - een goed salaris volgens CAO Zoetwaren, uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever, reiskosten en vakantiegeld toeslag.