dienstverband (38 uur) en 8% vakantiegeld voor jouw welverdiende vakantie Toegang tot het Smaakchef platform voor inspiratie, persoonlijke ontwikkeling en (trainingen) voedingsleer Je bent onderdeel van het Smaakchef team Een personeelsvereniging met leuke kortingen en uitjes met _ong Albron Puck: “Mijn uitdaging is om er iedere dag voor te zorgen dat mijn gasten tevreden zijn en terug willen komen. Ik ben trots op mijn werk en ben altijd enthousiast.” Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct! Upload jouw CV via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via werkenbij@albron.nl. Bij Albron geloven we dat er voor iedereen een plek aan tafel is – ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt of hoe je jouw talenten inzet. Samen maken we het verschil voor onze gasten en opdrachtgevers!
Medewerker bediening horeca
Albron verzorgt op een duurzame manier lekker eten en drinken op horeca én catering locaties door heel Nederland. Je kan bij ons aan de slag in onze bedrijfsrestaurants, zorginstellingen, daghoreca locaties en zelfs bij Center Parcs! Als horeca medewerker verzorg jij het eten en drinken op locatie Ijsselland ziekenhuis. Op deze locatie verblijden we dagelijks onze gasten met een kopje koffie, een broodje of een heerlijke lunch. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat onze gasten het aan niets zullen ontbreken. Op het einde van de dag zorg je ervoor dat alles weer keurig wordt achtergelaten voor de volgende dag. Hierbij staat gastvrijheid altijd centraal! In deze functie verricht je alle voorkomende operationele werkzaamheden in de horeca. Wij zoeken een enthousiasteling, die iedere dag met plezier en een lach komt werken! Het recept voor een horeca medewerker Warm welkom geven als hét visitekaartje van het restaurant Gasten blij maken met heerlijk eten en drinken Uitvoeren van kassa werkzaamheden Flexibel inspelen op de dynamiek van de dag De locatie keurig achterlaten voor de volgende dag Lotte: “De trend in de horeca en catering is gezonder en gevarieerder eten en drinken. Albron doet dat met het concept ‘Onze Keuken’: ‘elke dag vers, elke dag anders.” Welke ingrediënten heb je hiervoor nodig? Passie voor eten, drinken en gastvrijheid Goed in samenwerken, samen met je collega's maak je elke dag tot een succes Je vindt het prima om met het openbaar vervoer te reizen of met eigen vervoer te komen In het bezit van een VOG, of in staat om deze aan te vragen Verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden Onze menukaart voor jou Je ontvangt een bruto uurloon tussen €14,41 en €15,15 Een contract van 24 uur in de week, verdeeld over 4 dagen in de week Werktijden van maandag t/m zondag tussen 08:00 uur en 20:30 uur (gemiddeld 3 weekenddagen per maand) Reiskostenvergoeding en een toeslag als je op feestdagen werkt 25 vakantiedagen bij een fulltime
Niveau Basisonderwijs
Talen: Nederlands
Basisonderwijs