Zelfstandig werkend kok
Restaurant The Madras Diaries-Indian Food Factory B.V. te Amsterdam zoekt een zelfstandig werkend kok Zelfstandig bereiden Indiase specialiteiten gerechten. Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, voorkoken, mengen, roeren. Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten, ingrediënten, versheid, houdbaarheid klaarzetten van hulpmiddelen. Uitvoeren van de bereidingen, bewaken, controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en uitvoeren van bijstellingen, bijdoseringen. Doorgeefgereed, laten, maken van bestellingen door het uitvoeren van kookwerkzaamheden, portioneren en garneren. Toezien op de werkzaamheden van de hulpkrachten, geven van aanwijzingen en instructies. Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk en presentatiemethoden, huisstijl.
Niveau Mbo-3
Functie: Zelfstandig werkend kok
Toelichting: None
Mbo-niveau 3 werk- en denkniveau Aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken Kennis van producten en ingrediënten en de samenstelling van de menukaart. Competenties, Kwaliteitsgericht, Stressbestendig, Hygiëne staat hoog in het vaandel, enHands on mentaliteit, je kan snel en georganiseerd werken.
Horeca CAO conforme arbeidsvoorwaarden. Gevarieerde dienstens. Leuke collega's. Salaris conform horeca cao. Prettige werksfeer en een werkomgeving met duidelijke structuren.