Bij De Welvaart in Hollum (Ameland) krijg je als zelfstandig werkend kok de ruimte om jouw creativiteit te laten zien. We werken in een klein maar hecht team waar op een drukke avond 80 tot 120 couverts over de pas gaan. We bieden een goed salaris (tot € 3.100) en ruimte om mee te bouwen aan het succes van de Welvaart. "Bij de Welvaart kun je jouw creativiteit benutten. Er wordt naar je geluisterd en keuken en bediening werken als één team."
Wat ga je doen
Als zelfstandig werkend kok ondersteun jij de chef-kok en sta je afwisselend op de warme en koude kant. In rustige periodes draai je de hele keuken zelf. Je werkt in een klein, hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Dit ga je doen
Bereiden van lunch- en dinergerechten
Draaien van de warme en koude kant (afwisselend)
Zelfstandig de keuken draaien in rustigere periodes
Mise-en-place en kwaliteitsbewaking
Voorraadbeheer en bestellingen controleren
Werken volgens HACCP
Meedenken over nieuwe gerechten en specials
Wat wij bieden
Salaris € 2.400 tot € 3.100 bruto per maand
Jaarcontract met kans op verlenging
Jaarlijks gesprek over jouw ontwikkeling en doorgroei in schaal
Vijf dagen werken en twee dagen vrij, ook in het hoogseizoen
Personeelsmaaltijd tijdens je dienst
Twintig procent personeelskorting (ook voor gezin en familie)
Gratis koffie, thee en twee sluitdrankjes
Hulp bij het vinden van woonruimte via ons netwerk
Wie we zijn
Wil jij koken op een plek waar kwaliteit, teamgevoel en creativiteit centraal staan? Dan voel jij je thuis bij De Welvaart. Ons restaurant is gevestigd in een prachtig commandeurspand uit 1662, in één van de mooiste lanen van Hollum. In onze compacte keuken koken we met vakmanschap en zorg voor kwaliteit, wij bieden ruimte om jouw eigen ideeën in onze gerechten terug te laten komen zodat wij onze gasten kunnen blijven verrassen. Op piekmomenten bereiden we met het team tachtig tot honderdtwintig couverts; we houden het overzicht, we houden het tempo en we helpen elkaar waar nodig. Werken op Ameland De Welvaart is gevestigd in één van de meest pittoreske lanen van het dorp Hollum. Binnen heerst een warme, huiselijke sfeer met een knipoog naar het roemrijke verleden van dit historische hotel café. Buiten vind je rust, natuur en ruimte. Werken op Ameland betekent meer dan een baan, het is een ervaring die je voor altijd koestert.
Solliciteren
Ben jij klaar voor een culinaire uitdaging op Ameland? Stuur je sollicitatie naar: We reageren binnen drie werkdagen. Zo verloopt het sollicitatieproces:
Telefonische kennismaking
Gesprek met chef-kok en eigenaar
Eventuele meeloopdienst
Wat wij verwachten
Jij bent energiek, enthousiast en gastvrij. Je hebt een passie voor het culinaire vak, je houdt van aanpakken en bent stressbestendig. Samen met jouw team ga je iedere dag voor het beste resultaat. Verder zien we graag:
minimaal mbo werk- en denkniveau;
ervaring en/of affiniteit met de horeca en onze producten;
ervaring als zelfstandig werkend kok;
flexibele instelling, geen 9-tot-5 mentaliteit;
Indien nodig kunnen we je helpen bij het vinden van (tijdelijke) woonruimte op Ameland.
In verband met drukte in bepaalde periodes verwachten wij van je dat je tijdens de zomer meer wilt werken dan in de winter.