Voor werkgevers

Met onze premium functie is het mogelijk om tot tien keer meer sollicitaties te ontvangen, aangezien uw vacature bovenaan onze zoekresultaten verschijnt. Bedrijven uit elke sector en van alle groottes kunnen terecht bij Vindazo. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface hoeven werkgevers hun vacature enkel te plaatsen bij een van onze partners of direct op onze site, waarna deze automatisch gepubliceerd wordt op ons platform.

Voor werkgevers is Vindazo gratis te gebruiken als tussenpersoon tijdens hun zoektocht naar de beste kandidaten voor hun vacature.

Het proces is simpel: het enige wat werkgevers hoeven te doen is inloggen, hun vacature vinden in de zoekresultaten van Vindazo en deze vervolgens doorsturen naar de beste kandidaten.

Veel recruiters en werkgevers vinden het prettig om proactief op zoek te gaan naar kandidaten. De service van Vindazo kan daarbij helpen. Met behulp van uw eigen adresboekje of algemene cv databank, is het eenvoudig om vacatures door te sturen.

De vacatures in onze database worden doorgestuurd, maar het e-mailadres van de ontvanger wordt niet bewaard. Daarom is het voor recruiters verstandig om zelf hun contacten te managen en te onderhouden.

Het gebruik van onze SMTP server is volledig gratis. Werkgevers kunnen hun vacature aan een onbeperkte hoeveelheid kandidaten doorsturen via Vindazo. Het systeem is volledig geautomatiseerd en werkt makkelijk en snel.