Specialiteitenkok Chinese keuken

Restaurant bestaat , jaar en heeft bekende naambekendheid opgebouwd in Haagse regio. Wij serveren , geroosterd en wok gerechten. Restaurant has been around for . and has built up a well-known name in the Hague region. We serve , roasted and wok es.

omschrijving

Kok Aziatisch

We zoeken een Specialiteiten kok (niveau ) ervaring in de Chinese, Aziatische keuken. Daarnaast minimaal jaar ervaring in de Aziatische keuken en koksdiploma minimaal op niveau (MBO-). Description We are looking for a Specialty Chef (level ) with experience in Chinese, . In addition, at least of experience in and a chef's diploma at least at level (MBO-). Description We are looking for a Specialty Chef (level ) with experience in Chinese, . In addition, at least of experience in and a chef's diploma at least at level (MBO-).

Opleiding

Niveau Mbo-algemeen

Werkervaring

Functie Zelfstandig werkend kok

Toelichting In deze functie ben je verantwoordelijk voor de bereiding van diverse Chinese en Aziatische gerechten. De taken zijn Beheersing van alle kennis en vaardigheden van een kok op niveau . Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden. Marineren van vlees, vis, gevogelte. Goede kennis van Oosterse ingrediënten, en het bereiden hiervan. Uitvoeren van de bereidingen, bewaken, controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en het uitvoeren van bijsingen bij doseringen. Taken leren die bij geval van ziekte of vakantie de werkzaamheden van de souschef, allround kok deels kan overnemen. Basiskennis en vaardigheden van de Chinese keuken. Schoonmaken van de eigen werkomgeving, keukenapparatuur en machines en het assisteren van de eventueel aanwezige keukenhulp bij het geheel schoonmaken van de keuken. Een goede teamspeler die zich flexibel ops en beschikt over goede communicatievaardigheden. Werkt volgens recept, kan mag bijsen afhankelijk van smaak, kleur, garnering e.d. Presentatie, opmaak varieert per gerecht, bepaalt gezicht van het restaurant en dient te voldoen aan de bedrijfstandaarden, kwaliteitseisen. Controles op te gebruiken ingrediënten, halfproduct, gerecht gedeelten en gerechten, gebaseerd op een uitgebreide theoretische en praktische product kennis. Signaleert vanuit de praktijk verbeterpunten in het keukenproces en verwante disciplines en formuleert oplossingsrichtingen, overige keukenwerkzaamheden. CAO Horeca is van toepassing. ). In of various . The tasks are Mastering all the knowledge and skills of a chef at level . Preparing starters and main courses that need to be baked, . Marinating , fish, poultry. Good knowledge of Oriental ingredients and their preparation. Carrying out , monitoring checking the quality, , taste, color, , etc. and making adjustments dosages. Learning tasks that can partly take over the work of the sous chef, all-round chef in the event of illness or vacation. of Chinese . Cleaning your own working environment, kitchen equipment and machines and assisting any kitchen helper with the complete cleaning of the kitchen. A good team player who is flexible and has good communication skills. Works according to recipe, can/may adjust depending on taste, color, , etc. Presentation, layout varies per , determines the face of the restaurant and must meet , quality requirements. Checks on ingredients to be used, , parts and es, based on extensive theoretical and practical product knowledge. related disciplines from practice and formulates solutions and other kitchen activities. (CAO Horeca) applies.

Overige

Talen Engels, Nederlands

Chinese taal () is niet pre. Chinese language () is . Chinese taal () is niet pre. Chinese language () is . Profiel Gelijkwaardig door ervaring. gerelateerde competenties Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren. De bereiding van de gerechten superviseren, Persoonsgebonden competenties. Communiceren, Verantwoordelijkheid, Zelfstandigheid, Samenwerken. Flexibele taalvereiste Nederlands, Engels en of is niet pre. Rooster Werken op feestdagen, Werklocatie Fysiek. Profile Equivalent through experience -related competencies Check compliance with work procedures and hygiene and food safety rules the preparation of the es Personal competencies To communicate Responsibility Independence To collaborate Flexible language requirement Dutch, English and/or Mandarin is not preferred. Schedule Working on public holidays, Work location Physical.

Aanbod

CAO Horeca is van toepassing. (CAO Horeca) applies.

 

Specialiteitenkok Chinese keuken
2024-04-29 - 2024-06-17

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: RIJSWIJK ZH
None
Land: Netherlands
Postal Code: 2281BR
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

 

Share